Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Bio-D Prašek za pomivanje posode (720 g)

Blagovna znamka: Bio-D

16,90 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 1 uporabnik.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka

"Edinstven naravni prašek za pomivanje posode, ki poskrbi za popolno pomito posodo. Brez dišav. Na voljo je v priročni odmerni merici - aktivne sestavine so bolj koncentrirane in se bolje raztopijo. Poleg tega oblika praška v primerjavi s tabletami omogoča večjo prilagodljivost pri individualnem odmerjanju. Najbolje se obnese s sredstvom za pomivanje posode Bio-D. Vsebina zadostuje za do 72 pomivalnih strojev. Primerno tudi za občutljivo kožo in za uporabo v gospodinjstvih z otroki. Varen za greznice in gospodinjske čistilnike vode. Izdelki Bio-D ne vsebujejo fosfatov, encimov, optičnih belil, naftnih derivatov, formaldehida, glicerina, EDTA, belil na osnovi klora, lanolina, umetnih dišav, umetnih barvil, palmovega olja ali surovin, pridobljenih iz palmovega olja.Bio-D je družinsko podjetje, ki je zelo strogo in dosledno usmerjeno v proizvodnjo izdelkov z minimalnim vplivom na okolje tako pri sami proizvodnji kot pri njihovi uporabi. Izbirajo le najvarnejše sestavine najvišje kakovosti. Če je mogoče, so rastlinskega izvora in pridobljeni iz obnovljivih virov. Le majhen delež sestavin je iz neobnovljivih mineralov. Zabojniki in embalaža vsebujejo najmanj 70 % recikliranega materiala. Izdelki in sestavine niso testirani na živalih, ne vsebujejo živalskih sestavin in so zato primerni za vegane. Ne vsebujejo gensko spremenjenih snovi. Bio-D nadzorujejo in odobravajo organizacije The Vegan Society, Naturewatch Trust, BUAV (Cruelty-Free) in The World Wildlife FoundationBio-D je prejel nagrado za najboljši nakup in najboljši izdelek v kategorijah pomivalnih sredstev, gospodinjskih čistil, detergentov in čistil za stranišča v britanski reviji Ethical Consumer Magazine, namenjeni odgovornemu potrošniku. Ponaša se z več prestižnimi okoljskimi nagradami, kot sta Zeleno jabolko in Zeleno podjetje leta."

Parametri
Sestava: 5-15 %: belilna sredstva na osnovi kisika, polikarboksilati. < 5 %: fosfonati, neionske površinsko aktivne snovi.
Zmogljivost.

Sestavine: 5-15 %: belilna sredstva na osnovi kisika, polikarboksilati. < 5 %: fosfonati, neionske površinsko aktivne snovi.
Volumen.

Koda izdelka
  • BDP67
Prodane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        FINO        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top