Brezplačna dostava nad 80 EUR

Bio-D Prašek za pomivanje posode (720 g)

Blagovna znamka: Bio-D

16,90 €
15,21 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 2 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka

"Edinstven naravni prašek za pomivanje posode, ki poskrbi za popolno pomito posodo. Brez dišav. Na voljo je v priročni odmerni merici - aktivne sestavine so bolj koncentrirane in se bolje raztopijo. Poleg tega oblika praška v primerjavi s tabletami omogoča večjo prilagodljivost pri individualnem odmerjanju. Najbolje se obnese s sredstvom za pomivanje posode Bio-D. Vsebina zadostuje za do 72 pomivalnih strojev. Primerno tudi za občutljivo kožo in za uporabo v gospodinjstvih z otroki. Varen za greznice in gospodinjske čistilnike vode. Izdelki Bio-D ne vsebujejo fosfatov, encimov, optičnih belil, naftnih derivatov, formaldehida, glicerina, EDTA, belil na osnovi klora, lanolina, umetnih dišav, umetnih barvil, palmovega olja ali surovin, pridobljenih iz palmovega olja.Bio-D je družinsko podjetje, ki je zelo strogo in dosledno usmerjeno v proizvodnjo izdelkov z minimalnim vplivom na okolje tako pri sami proizvodnji kot pri njihovi uporabi. Izbirajo le najvarnejše sestavine najvišje kakovosti. Če je mogoče, so rastlinskega izvora in pridobljeni iz obnovljivih virov. Le majhen delež sestavin je iz neobnovljivih mineralov. Zabojniki in embalaža vsebujejo najmanj 70 % recikliranega materiala. Izdelki in sestavine niso testirani na živalih, ne vsebujejo živalskih sestavin in so zato primerni za vegane. Ne vsebujejo gensko spremenjenih snovi. Bio-D nadzorujejo in odobravajo organizacije The Vegan Society, Naturewatch Trust, BUAV (Cruelty-Free) in The World Wildlife FoundationBio-D je prejel nagrado za najboljši nakup in najboljši izdelek v kategorijah pomivalnih sredstev, gospodinjskih čistil, detergentov in čistil za stranišča v britanski reviji Ethical Consumer Magazine, namenjeni odgovornemu potrošniku. Ponaša se z več prestižnimi okoljskimi nagradami, kot sta Zeleno jabolko in Zeleno podjetje leta."

Parametri
Sestava: 5-15 %: belilna sredstva na osnovi kisika, polikarboksilati. < 5 %: fosfonati, neionske površinsko aktivne snovi.
Zmogljivost.

Sestavine: 5-15 %: belilna sredstva na osnovi kisika, polikarboksilati. < 5 %: fosfonati, neionske površinsko aktivne snovi.
Volumen.

Koda izdelka
  • BDP67
Kategorija
Top