Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR
(33 izdelki)

Ben & Anna


Za blagovno znamko Ben & Anna stoji mlad nemški par. Ben in Anna sta se odločila, da zapustita življenje v Berlinu in zaživita v sožitju z naravo. To jih je med drugim spodbudilo k razvoju in proizvodnji lepotnih izdelkov, ki jih je navdihnilo življenje na podeželju. Njihovi izdelki izpolnjujejo zahteve certifikata NaTrue. To je eden najstrožjih evropskih standardov za naravno kozmetiko, ki zagotavlja popolnoma naravne sestavine, nežnost in trajnost.

Ben & Anini izdelki niso testirani na živalih, ne vsebujejo nevarnih kemičnih sestavin in so veganski. Tudi njihova embalaža, ki se izogiba plastični embalaži, je trajnostna in okolju prijazna. Na Ferwerjevi spletni strani lahko kupite dezodorante v papirnatih valjčkih, zobne paste in praške v steklenih kozarcih s kovinskimi pokrovi ali ustno vodo v steklenici.

Boste poskusili voh mandarine ali se odločili za serijo dezodorantov Sensitive za občutljivo kožo? In ali bo pri tebi zmagala zobna pasta ali prah?

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

Ben & Anna Dezodorant Sensitive Solid (60 g) - češnjev cvet

Teža: 60 g. Certifikati: NaTrue, ICADA Certified, Vegan Society. Podatek naravnih sestavin: 100 %.

8,91 €

Ben & Anna Dezodorant Sensitive (60 g) - Mountain Breeze

Teža: 60 g. Certifikati: NaTrue, ICADA Certified, Vegan Society. Podatek naravnih sestavin: 100 %.

8,91 €

Ben & Anna Dezodorant Sensitive (60 g) - Limona in limeta

Teža: 60 g. Certifikati: NaTrue, ICADA Certified, Vegan Society. Podatek naravnih sestavin: 100 %.

8,91 €

Prodane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        FINO        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top