Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

O nas

Z nami se potopite v resnično trajnostno modo, ki bo hitro dobila mesto v vaši garderobi.

Na enem mestu vam ponujamo kakovostno, etično modo z vsega sveta, ki ima minimalen vpliv na okolje in nosi zgodbo, ki vas bo očarala.
začetek našega potovanja se je začel leta 2014, ko smo na Češkem prvič predstavili barvito blagovno znamko Inkkas.

Izjemni ročno izdelani čevlji iz tkanin lokalnih proizvajalcev v Peruju, izdelani po načelih in pravilih pravične trgovine v Mehiki.

Bili smo navdušeni, da ste bili nad temi barvitimi in izvirnimi supergami z zgodbo tako navdušeni kot mi, in naša zamisel, da bi na enem mestu ponudili pošteno in etično modo z vsega sveta, je postajala vse bolj resnična.

Tako nam je leta 2016 uspelo dogovoriti sodelovanje z drugo čudovito in odgovorno blagovno znamko, ki svoje čevlje izdeluje z ljubeznijo in iz recikliranih materialov.

Brazilska blagovna znamka Perky je v naš portfelj vnesla še več barvitosti in lahkotnosti.

Drugi mejnik, ki je utrdil to, za kar smo si prizadevali od začetka, je bil ogled dokumentarnega filmaThe True Cost (priporočljivo za vse, ki si ga še niso ogledali), ki razkriva krute razmere v industriji oblačil in tako imenovane "prave stroške" industrije oblačil.

V letu 2017 smo se obrnili na Ecoalf, mlado špansko blagovno znamko, ki izdeluje veganske čevlje iz plastike, ulovljene na dnu oceanov, ali okolju prijazna oblačila iz organskega bombaža ali recikliranih materialov, kot so ribiške mreže ali rabljene pnevmatike.

Ker nam ni vseeno za ozadje naših oblačil, smo leta 2020 razširili svojo ponudbo in vključili še eno edinstveno znamko SKFK, ki svoja oblačila izdeluje iz recikliranega ali organskega bombaža v Španiji.

V letu 2022 smo svojo ponudbo razširili na vrsto ekoloških zdravil, ki ne vsebujejo kemikalij in niso testirana na živalih. Poleg tega smo svoje spletno mesto prevedli v 15 jezikov in prodajamo po vsej Evropi.

Za vsako naročilo posadimo drevo!
V sodelovanju s fundacijo Trees.org bomo za vsak prodan par čevljev ali oblačil poslali nagrado v višini enega posajenega drevesa glede na trenutni projekt fundacije. Več informacij najdete na trees.org.

Za leto 2022 je Ferwer prispeval
* posadil več kot 7.350 dreves
* to bo pomagalo odstraniti več kot 370 ton CO2

po podatkih EPA (Agencija za varstvo okolja) je 370 ton CO2 enakovredno
- 1.450.000 prevoženim kilometrom povprečnega vozila ali
- 156.400 galonom bencina ali
- 179.500 kilogramom zgorelega premoga ali
- 43.600.000 polnjenim iPhonom

Pri naročanju novega blaga vedno izberemo prevoz, ki ima najmanjši ogljični odtis, in vsako naročilo zapakiramo v recikliran papir.

Prodane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        FINO        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top