Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR
(5 izdelki)

Cottony


Okolju prijazne plenice so sanje vsake mame. Na trgu je veliko število bolj ali manj okolju prijaznih blagovnih znamk otroških plenic, vendar vam pri Ferwerju ponujamo najboljše. Okolju prijazne plenice švicarske blagovne znamke Cottony v petih velikostih za dojenčke od 2 do 25 kg!

Plenicam je dodan premaz iz bio bombaža, ki je mehak in prijeten na otip, predvsem pa ne vsebuje dražečih kemikalij, kot so belila, parabeni ali parfumi. Zunanja plast je zelo zračna, zato lahko otrokova koža diha in vam ni treba skrbeti za nepričakovane nesreče. Previjanje učinkovito preprečujejo tudi elastični robovi plenic, ki tesno, a udobno objamejo otrokovo telo. Pri manjših velikostih od 2 do 5 kg in od 3 do 6 kg je materam v pomoč tudi indikatorski trak, ki se odziva na mokroto v plenicah in jih opozori, ko je treba plenico zamenjati.

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

Cottony Otroške plenice za enkratno uporabo iz bio bombaža 2-5 kg

Plenice Cottony so zaradi organskega bombaža zelo mehke na otip in zato ne dražijo. Poleg tega niso beljene s klorom in so popolnoma brez plastike, parabenov, parfumov ali vazelina.

10,90 €

Cottony Otroške plenice za enkratno uporabo iz bio bombaža 3-6 kg

Visoko raven izdelave zagotavlja proizvodnja v Švici.

14,90 €

Cottony Otroške plenice za enkratno uporabo iz bio bombaža 4-9 kg

Plenice Cottony so zaradi organskega bombaža zelo mehke na otip in zato ne dražijo. Poleg tega niso beljene s klorom in so popolnoma brez plastike, parabenov, parfumov ali vazelina.

14,90 €


Prodane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        FINO        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top