Brezplačna dostava nad 80 EUR
(44 izdelki)

Eco Cosmetics


Nemška blagovna znamka Eco Cosmetics proizvaja samo 100-odstotno naravne izdelke, ki ne vsebujejo umetnih sestavin ali kemikalij. Vsi izdelki tega podjetja imajo strog certifikat EcoCert, ki si ga zaslužijo zaradi visoke vsebnosti rastlinskih sestavin v ekološki kakovosti (80-95 %). Poleg tega imajo tudi certifikat The Vegan Society, ki zagotavlja, da izdelki ne vsebujejo sestavin živalskega izvora in niso bili testirani na živalih. Poleg tega je proizvodnja kozmetičnih izdelkov podjetja zaradi kompenzacijskega programa za sajenje novih dreves v sodelovanju z družbo PRIMAKLIMA e.V. CO2 nevtralna. V podjetju Ferwer boste našli celotno paleto izdelkov Eco Cosmetics. Za gele za prhanje in dezodorante so značilni prijetni vonji, med izdelki pa boste našli tudi vrsto izdelkov za ustno higieno, otrokom prijazno kozmetiko in kozmetiko za sončenje. Posebni izdelki te blagovne znamke vključujejo na primer gel za prhanje za tetovirano kožo in strditev prsi.

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

Eco Cosmetics Organska zobna pasta iz robidnic (75 ml) - brez fluora

Prostornina: 75 ml. Certifikati: ECOCERT organska kozmetika, Vegansko društvo, CO2 nevtralen. Podatek organskih surovin v celotni prostornini: 10 %.

5,90 €

Eco Cosmetics Trdni dezodorant BIO (50 ml) - z oljčnimi listi in slezom

Prostornina: 50 ml. Certifikati: ECOCERT organska kozmetika, Vegansko društvo, CO2 nevtralen. Podatek ekoloških surovin v celotni prostornini: 12 %.

8,91 €

Eco Cosmetics Dezodorant roll-on BIO (50 ml) - z granatnim jabolkom in goji

Prostornina: 50 ml. Certifikati: ECOCERT organska kozmetika, Vegansko društvo, CO2 nevtralen. Podatek ekoloških surovin v skupni prostornini: 15,3 %.

7,90 €


Eco Cosmetics BIO gel za čiščenje obraza (125 ml)
8,91 €
Na zalogi - odprema danes


Eco Cosmetics Losjon za samoporjavitev BIO (75 ml)
12,90 €
Na zalogi - odprema danes


Eco Cosmetics Konjak gobica za obraz - za vse tipe kože
10,90 €
Na zalogi - odprema danesEco Cosmetics Zdravljenje za obnovo las BIO (125 ml)
8,91 €
Na zalogi - odprema danes

Kategorija
Top