Brezplačna dostava nad 80 EUR

Ecoalf Cervinoalf sneakers man off white / navy

Blagovna znamka: Ecoalf

132,89 €
93,02 €

Na zalogi - odprema danes
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 7 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka

Iščeš superge, ki se podajo k vsemu, a niso samo črne ali bele? Potem ste jih pravkar našli. Pri čevljih Cervinoalf prevladuje preizkušena bela barva, vendar rdeči in mornariški elementi dodajajo izvirnost. Copati so tako kot drugi izdelki te mlade španske blagovne znamke v celoti izdelani iz recikliranih materialov, zato boste z nakupom naredili uslugo sebi in planetu. Tako trpežni podplat kot zgornji sloj čevljev sta namreč izdelana iz reciklirane odpadne plastike iz Sredozemskega morja, ki si ga je podjetje zastavilo, da bi ga znebilo negativnih učinkov človeške dejavnosti.Koda izdelka
  • SHSNCERVI0092MS23-436
Ecoalf logo

O blagovni znamki Ecoalf

ECOALF je španska blagovna znamka, ki uresničuje svoj ambiciozni načrt ustvarjanja oblačil in obutve iz odpadkov. Cilj projekta je preoblikovanje plastike, najdene v Sredozemskem morju, v pelete, prejo in tkanine, kar se imenuje upcycling.

Program ECOALF vključuje oblačila za moške in ženske, nahrbtnike in obutev. Vsi izdelki ECOALF so izdelani iz 100 % recikliranih materialov. V naši ponudbi boste našli elegantne superge, ki so izdelane iz 59 % recikliranih plastenk PET in 41 % sorone, ki je recikliran najlon. Da bi zagotovili 100-odstotno preglednost in najvišjo raven kakovosti, ekipa ECOALF vodi celoten proces od zbiranja odpadkov do tehnologije recikliranja, proizvodnje, oblikovanja in maloprodaje. Tkanine so izdelane iz zavrženih ribiških mrež, plastenk PET, izrabljenih pnevmatik, kave, bombaža in volne.

Morda vam bo všeč tudi