Brezplačna dostava nad 80 EUR
(24 izdelki)

Fair Squared


Nemško podjetje Fair Squared ima že v svojem imenu pošten pristop. Ne le za planet in okolje, temveč tudi za delavce, ki sodelujejo pri proizvodnji izdelkov, za stranke in vsa druga živa bitja. Blagovna znamka ima certifikat pravične trgovine in uporablja surovine ekoloških kmetov iz držav v razvoju. Podpira njihov življenjski standard in lokalni razvoj. Poleg pravične trgovine se znamka ponaša tudi s certifikatom NaTrue za naravno kozmetiko ali Vegan Society in Cruelty-Free za izdelke, ki so veganski in niso bili testirani na živalih. Znamka proizvaja intimne izdelke, kot so menstrualne skodelice iz naravnega lateksa, veganske kondomete ali lubrikacijski in masažni gel. Lahko pa izbereš tudi kozmetiko za telo, kot so geli za prhanje, kreme za roke, losjoni za telo ali balzami za ustnice. Vsi izdelki so pakirani v embalažo, ki jo je mogoče reciklirati - kartonske škatle ali steklene kozarce s kovinskimi pokrovi.

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

Fair Squared Menstrualna skodelica iz naravnega lateksa - M - z vrečko iz blaga

Prostornina: S: 8 ml, M: 13 ml, L: 16 ml, XL: 20 ml. Mere: S: zunanji premer 38 mm, dolžina brez osti 43 mm, dolžina osti 18 mm, M: zunanji premer 41 mm, dolžina brez osti 48,5 mm, dolžina osti 18 mm, L: zunanji premer 44 mm, dolžina brez osti 51,5 mm, dolžina osti 18 mm, XL: zunanji premer 47 mm, dolžina brez osti 54 mm, dolžina osti 18 mm.

18,90 €

Fair Squared Kondomi Max Perform (10 kosov) - veganski in pravična trgovina

Material: naravni lateks Fair Rubber. Sertifikati: Fair Rubber, Vegan Society, CO2 nevtralen. Dolžina: 160 mm.

10,90 €

Fair Squared Kondomi Original (10 kosov) - veganski in iz pravične trgovine

Material: naravni lateks Fair Rubber. Sertifikati: Fair Rubber, Vegan Society. Dolžina: 200 mm. Podatek naravnih sestavin: 99 %.

10,90 €


Kategorija
Top