Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR
(93 izdelki)

Frosch


Blagovna znamka Frosch že več kot 30 let ponuja rešitve za čist in zdrav dom. Izdelki z zeleno žabico na etiketi zagotavljajo zanesljivo delovanje ter so nežni do kože in okolja.

Vsa Froschova čistila in izdelki za nego so v naravi lahko biorazgradljivi in ne puščajo ekološkega odtisa. Zato so izdelki primerni tudi za uporabo pri čiščenju v gospodinjstvu.

Pakiranje je izdelano iz 100-odstotno recikliranega materiala in materiala, ki ga je mogoče reciklirati, tako da ne nastajajo plastični odpadki. Velik poudarek je na samem proizvodnem procesu, ki poteka v skladu z najvišjimi ekološkimi standardi glede čim manjše porabe energije in uporabe naravnih obnovljivih virov.

Znamka Frosch je imetnik številnih ekoloških certifikatov, kot so EMAS, EU Ecolabel, Cradle to Cradle, Green Brands in drugi.

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

Frosch Univerzalno kisovo čistilo (ECO, 1000 ml)

Odstranjuje vodni kamen - Primeren za celotno gospodinjstvo, zlasti za kuhinjo in kopalnico - Sestava ...

3,90 €

Frosch Univerzalno čistilo Sivka (ECO, 1000ml)

Formula z izvlečkom sivke - higienska čistoča in prijeten vonj - formula prijazna do čistilnih sredstev ...

3,90 €

Frosch Univerzalno čistilo Malina (ECO, 1000ml)

Odstranjuje vodni kamen, umazanijo in umazanijo - formula z malinovim kisom - pušča čist in prijeten ...

3,90 €Prodane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        FINO        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top