Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR
(2 izdelki)

Handmade Beauty


Španska blagovna znamka Handmade Beauty - kot pove že njeno ime - je specializirana za izdelke za nego nohtov. V njegovi ponudbi ne boste našli le lakov za nohte v številnih privlačnih odtenkih, ampak tudi odstranjevalec obnohtne kožice ali prekrivni lak za pospešitev sušenja. Vsi laki in drugi izdelki so na voljo v dizajnerskih stekleničkah z lesenimi pokrovčki. Ne vsebujejo zdravju in okolju škodljivih snovi, ki jih najdemo v običajno prodajanih lakih za nohte, kot so toluen, formaldehid in formaldehidna smola, sintetični kafra in strupen dibutil ftalat.

Za nastankom znamke stoji Diana, ki prihaja iz Mehike. S svojim proaktivnim pristopom mlada ženska ni le ustanovila blagovne znamke Handmade Beauty, temveč je zgradila tudi celotno mrežo naravnih kozmetičnih salonov, ki delajo izključno z naravno kozmetiko in svojim strankam ponujajo kakovostno nego, prijazno do njihovega zdravja in okolja.

... více


Prodane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        OnlyEco        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        rCUP/Circular Cup        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top