Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR
(28 izdelki)

Kimmy Candles


Češko podjetje Kimmy Candles s sedežem v Rakovniku proizvaja okolju prijazne sveče in aroma difuzorje. Logotip tega podjetja je navdihnjen s starim kitajskim kovancem, ki svojemu lastniku prinaša srečo in bogastvo. Tudi ti se boš počutil srečnejši z izdelki tega podjetja, ki ga je ustanovila Kim, ki je na začetku sama izvajala vse dejavnosti, povezane s proizvodnjo in upravljanjem podjetja.

Svečke Kimmy Candles so narejene iz sojinega voska, dopolnjenega s prijetnimi dišavnimi olji. So nestrupeni, ne vsebujejo nevarnih parabenov in živalskih proizvodov, zato so primerni za vegane. Imajo dolgo življenjsko dobo, uživate pa lahko tudi v njihovi izvirni in preprosti zasnovi. Stekleni kozarci z lesenimi pokrovi ali kovinskimi skodelicami se bodo prilegali vsaki notranjosti.

Če imaš doma majhne otroke ali hišnega ljubljenčka in če sveča z odprtim plamenom v hiši ni tako varna, potem so aroma difuzorji dobra izbira zate. Intenzivnost vonja uravnavate sami s številom uporabljenih palčk, ki jih morate enkrat na teden zamenjati, da vonj ne zbledi.

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

Kimmy Candles Aroma difuzor Mango

Kako uporabljati difuzor?. Aroma difuzor je eden najlažjih načinov za odišavljanje notranjosti. .

23,90 €

Kimmy Candles Aroma difuzor Med

Kako uporabljati difuzor?. Aroma difuzor je eden najlažjih načinov za odišavljanje notranjosti. .

23,90 €

Kimmy Candles Majhna sojina sveča hrastov les

Ko je sojina sveča?. Rekli ste, da je sveča kot sveča? Videti je nedolžna in nihče ne posveča posebne pozornosti njeni sestavi.

10,90 €Prodane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        FINO        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top