Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR
(25 izdelki)

Mulieres


Estonska blagovna znamka Mulieres vas bo pritegnila že na prvi pogled. Razlog za to je izvirna zasnova embalaže. Tekoči izdelki, kot je gel za perilo ali univerzalno gospodinjsko čistilo, so navidezno pakirani v posodi iz recikliranega kartona. To seveda ne bi delovalo samo po sebi, vendar je cilj zmanjšati količino plastične embalaže, zato je trda posoda iz recikliranega kartona le lahka plastična vrečka, ki jo lahko po uporabi odvržete v rumeni koš.

Zakladatelje znamke je k njeni ustanovitvi spodbudila želja po nestrupenem domu, zato njihova ponudba vključuje izdelke za pranje perila in čiščenje gospodinjstva, kot sta žel za perilo in univerzalno čistilo. Vsi izdelki so izdelani iz čistih, naravnih in visokokakovostnih sestavin ter vsebujejo eterična olja, zaradi katerih čudovito dišijo.

Podjetje poleg gospodinjskih čistil izdeluje tudi dišeče sveče, ki bodo vašemu domu prinesle dvojno veselje. Lepo izgledajo in dišijo, hkrati pa so prijazni do našega zdravja in okolja. Ali boš poskusil dišavo lesa ali pa boš svoj dom odišavil s prahom?

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

Mulieres Koncentrirani pralni gel BIO (1,5 l) - sveži agrumi

Prostornina: 1,5 l. Certifikati: Naravno pralno sredstvo, izdelano v skladu z Organskim; Veganskim društvom.

13,90 €

Mulieres BIO koncentrirani pralni gel (1,5 l) - vrtnica

Prostornina: 1,5 l. Certifikati: Naravno pralno sredstvo, izdelano v skladu z Organskim; Veganskim društvom.

13,90 €

Mulieres Koncentrirani pralni gel BIO (1,5 l) - Nordic forest

Prostornina: 1,5 l. Certifikati: Naravno pralno sredstvo, izdelano v skladu z Organskim; Veganskim društvom.

13,90 €


Prodane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        FINO        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top