Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR
(46 izdelki)

Officina Naturae


Italijanska blagovna znamka Officina Naturae je ena od tistih, ki v naše domove prinaša popoln nabor ekoloških zdravil in kozmetičnih izdelkov za osebno higieno. Izdelki za pranje perila, detergenti za roke in pomivalni stroj, izdelki za čiščenje površin ter kozmetika za zaščito pred soncem, kozmetika za lase, dezodoranti in mila, ki jih ponuja ta blagovna znamka, so visoke kakovosti, izdelani iz lokalnih naravnih sestavin, proizvedeni trajnostno ter s spoštovanjem narave in njenih virov.

Opakiranje izdelkov Officina Naturae je izdelano iz razgradljive bioplastike. Količina embalaže zmanjšuje tudi možnost nakupa velikih pakiranj ekoloških zdravil, ki niso le okolju prijazna, temveč tudi varčna. štirilitrska posoda za milo za roke prihrani veliko embalaže iz majhnih stekleničk, poleg tega pa lahko milo prelijete v posode, ki so vam všeč in se ujemajo z vašo kopalnico.

Znamka ima tudi posebno moško kolekcijo trdnih šamponi in mila, ki bodo s svojim elegantnim dizajnom in enostavno uporabo zagotovo osvojila srca številnih moških ljubiteljev naravne kozmetike.

... více
Prodane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        OnlyEco        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        rCUP/Circular Cup        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top