Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR
(18 izdelki)

Organyc


Italijanska blagovna znamka Organyc bo s svojo ponudbo bolj zadovoljila ženske. Ponuja vrsto ženskih intimnih izdelkov iz certificiranega 100-odstotnega organskega bombaža. Je prijeten na otip, ne vsebuje škodljivih in dražečih snovi, vpija vse tekočine in zelo dobro diha. Vaši intimni deli bodo kot iz bombaža, vi pa se boste počutili sveže in samozavestno.

Izdelki Organyc so popolna alternativa običajnim ženskim higienskim izdelkom, ki so pogosto kemično beljeni in izdelani iz sintetičnih materialov. Iz njih se lahko sproščajo delci, ki povzročajo draženje kože in sluznice.

Znamka Organyc ponuja celotno paleto higienskih vložkov in tamponov v več velikostih in vrstah, kot tudi gel za osebno higieno z izvlečki kamilice in ognjiča, ekspolirajoče tampone in vlažilne robčke za otroke.

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

Organyc Tamponi z aplikatorjem navadni (16 kosov) - 100 % bio bombaž, 2 kapljici

Material: 100 jobombaž. Država porekla: Španija. Primerno za: lahka do srednja krvavitev (etiketa: 2 kapljici).

6,90 €

Organyc Tamponi z aplikatorjem Super (14 kosov) - 100 % bio bombaž, 3 kapljice

Material: 100 jobombaž. Država porekla: Španija. Primerno za: zmerno do močno krvavitev (nalepka: 3 kapljice).

5,90 €

Organyc Tamponi navadni (16 kosov) - 100 % organski bombaž, 2 kapljici

Material: 100 jobombaž. Država porekla: Nemčija. Primerno za: lahka do srednja krvavitev (etiketa: 2 kapljici).

5,90 €


Prodane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        FINO        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top