Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Otroški čevlji

(7 izdelki)
Tudi naši najmlajši si zaslužijo čevlje, ki so udobni, odličnega videza ter etično in trajnostno izdelani s spoštovanjem do okolja in vseh živih organizmov. Za prvo raziskovanje sveta z lahkoto in veseljem obujte barvite otroške superge Inkkas. Čevlji te blagovne znamke so izdelani v Mehiki po načelih Fairtrade, ki zagotavljajo nežen in pravičen pristop ne le do okolja, temveč tudi do tistih, ki čevlje izdelujejo. Pisane tradicionalne tkanine, iz katerih so izdelane superge Inkass, so ročno izdelane na tradicionalen način v Peruju. Večje deklice bodo nedvomno očarale elegantne, a igrive polka dot Ladybug slip-on čevlje.

Vse blagovne znamke, ki jih najdete na Ferwerju, proizvajajo svoje izdelke etično in trajnostno, s poudarkom na uporabi obnovljivih ali naravnih virov, recikliranju odpadnih materialov, etičnem in poštenem ravnanju s proizvajalci in njihovimi zaposlenimi ter na spoštovanju okolja in vseh živih bitij. Za vsakim od njih stojijo zanimivi in navdihujoči ljudje, vsak ima svojo zgodbo, katere del lahko postanete z nakupom.

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

Inkkas Blue Bird Kids

. Ikonični vzorec, s katerim so se začeli začetki blagovne znamke Inkkas. Bluebird, izdelan v Peruju, je zdaj na voljo malim raziskovalcem.

52,90 €

26,90 €

Inkkas Black Spectrum Kids

. Jau! Končno so tu - pisane otroške superge iz podjetja Inkkas. Ujemite se s svojimi malčki. Zgornji del je izdelan iz priljubljene perujske tkanine, ki jo dopolnjuje mehak in udoben gumijast podplat.

52,90 €

26,90 €

Inkkas Slate Kids

. I vi se boste zaljubili v dojenčka Inkasa! Eleganten in ikoničen vzorec perujske tkanine bo všeč vsem malim ljubiteljem pustolovščin.

52,90 €

26,90 €

-39%

-39%

-58%

Perky Alpargatas Ladybug Baby

13,90 € 32,90 €

-49%

Inkkas Slate Kids

26,90 € 52,90 €

-49%

Inkkas Black Spectrum Kids

26,90 € 52,90 €

-49%

Inkkas Blue Bird Kids

26,90 € 52,90 €

-68%

Inkkas Bald Eagle Kids

16,90 € 52,90 €


Prodane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Bombus        Circular Cup        Cottony        Cytoplan        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        FeelEco        Ferwer        FINO        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        Organika        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Tomms        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top